ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος: Φυλάκιση 10 μηνών χωρίς αναστολή σε ηλικιωμένο για σεξουαλική επίθεση σε 12χρονη μέσα σε σούπερ μάρκετ

Της ζήτησε να τον βοηθήσει στην ανάγνωση της λίστας με τα ψώνια και την αιφνιδίασε όταν άρχισε να την θωπεύει στο στήθος

Βόλος: Φυλάκιση 10 μηνών χωρίς αναστολή σε ηλικιωμένο για σεξουαλική επίθεση σε 12χρονη μέσα σε σούπερ μάρκετ

Ένας 71χρονος στον Βόλο που θώπευσε μια 12χρονη σε σούπερ μάρκετ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών, χωρίς αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 71χρονος πλησίασε, την περασμένη Πέμπτη, την 12χρονη με φιλικό ύφος, της ζήτησε να τον βοηθήσει στην ανάγνωση της λίστας με τα ψώνια και την αιφνιδίασε όταν άρχισε να την θωπεύει στο στήθος.

Όταν ο ηλικιωμένος άπλωσε τα χέρια του πάνω της η, ανήλικη τρομοκρατήθηκε και τον έσπρωχνε.

Οι γονείς της κάλεσαν αμέσως την αστυνομία με τις κάμερες του σούπερ μάρκετ να καταγράφουν τη δράση του 71χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες, Δευτέρα, ο δράστης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας πως πρώτη φορά έκανε κάτι τέτοιο στη ζωή του, χωρίς οι δικαιολογίες του να πείσουν το δικαστήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.