ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Βόλος: Καταδικάστηκαν τέσσερις Ρομά που απειλούσαν 67χρονη – «Θα σε σκοτώσουμε, θα σου κάψουμε το σπίτι»

Θεωρούσαν ότι η γυναίκα καλεί την αστυνομία για τα γλέντια και τη ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή

Βόλος: Καταδικάστηκαν τέσσερις Ρομά που απειλούσαν 67χρονη – «Θα σε σκοτώσουμε, θα σου κάψουμε το σπίτι»

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, την Παρασκευή (28/6), καταδίκασε με έντεκα μήνες φυλάκιση τέσσερις Ρομά που κατηγορήθηκαν από μία 67χρονη ότι την απειλούσαν.

Ειδικότερα οι τέσσερις κατηγορούμενοι που ζουν όλοι στην περιοχή Ρομά Αλιβερίου στη Νέα Ιωνία και καταδικάστηκαν ερήμην, απείλησαν και εξύβρισαν από κοινού μια 67χρονη γειτόνισσά τους.

Η γυναίκα που είχε αγοράσει χρόνια πριν το σπίτι, είχε ενημερωθεί πριν προβεί στην αγορά, ότι στην περιοχή δεν θα κατασκευάζονταν οικισμός Ρομά αλλά ένα πάρκο.

Στις 28/7/2021 οι συγγενείς που κατοικούν όλοι μαζί, διαγώνια απέναντι από το σπίτι της παθούσας άρχισαν να τη βρίζουν «προδότρα και π@τ@να@» και να την απειλούν «θα σε σκοτώσουμε και θα σου κάψουμε το σπίτι» γιατί θεωρούν ότι καλεί την αστυνομία για γλέντια και τη ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπή, «κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ καθώς δεν ασχολούμαι και δεν γνωρίζω τι κάνουν» δήλωσε η άτυχη γυναίκα στο δικαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.