Για άλλη μια φορά με τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα αποδειχθεί ότι η μεγάλη δύναμη του Κυριάκου είναι η αδυναμία των αντιπάλων του...

Βόλος: Kαταδικάστηκε στόκερ που απειλούσε 40χρονη να της βγάλει τα ρούχα και να την αφήσει γυμνή στο χωριό

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη μόνο υπό τον όρο να μην πλησιάσει ο 55χρονος την 40χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων

Βόλος: Kαταδικάστηκε στόκερ που απειλούσε 40χρονη να της βγάλει τα ρούχα και να την αφήσει γυμνή στο χωριό

Ένας 55χρονος στο Βόλο που είχε γίνει στοκερ μιας 40χρονης την οποία, όπως κατήγγειλε η γυναίκα, απειλούσε να της βγάλει τα ρούχα και να την αφήσει γυμνή στο χωριό, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή.

Το δικαστήριο αποφάσισε, επίσης, η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη μόνο υπό τον όρο να μην πλησιάσει ο 55χρονος την 40χρονη σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, καθώς και να μην επικοινωνήσει ποτέ μαζί της.

Ο 55χρονος Αλβανικής καταγωγής κάτοικος Νοτίου Πηλίου, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου κατηγορούμενος για απλή σωματική βλάβη από πρόθεση.

Το ιστορικό

Η 40χρονη το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου επέστρεφε από το μίνι μάρκετ της γειτονιάς της. Στο σημείο ήταν παρκαρισμένη μια νταλίκα που της περιόριζε το οπτικό πεδίο. Ο 55χρονος κατηγορούμενος που την ενοχλούσε από το καλοκαίρι, εμφανίστηκε μπροστά της. Η ίδια αντέδρασε και του ζήτησε να μην την ακουμπήσει. Εκείνος της έριξε μια μπουνιά, δεξιά στην κοιλιά και έφυγε χαμογελαστός.

Η παθούσα τηλεφώνησε στην κουμπαρά της και ζήτησε συμβουλές επειδή φοβόταν μην ξεσπάσει καυγάς ανάμεσα στον δράστη και τον σύζυγό της. Στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του κατηγορουμένου, όπου ενημέρωσε την σύζυγό του. Λίγο αργότερα πήγε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς πονούσε πολύ και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για περισσότερες εξετάσεις. Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ν. Πηλίου στις Μηλιές, όπου και έκανε την καταγγελία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος την παρενοχλούσε από το καλοκαίρι. Υπήρξαν φορές που ο φερόμενος ως δράστης εισχώρησε στην αυλή του σπιτιού της και την θώπευσε στο στήθος. «Με άρπαξε από το χέρι και μου ζήτησε να κάνουμε σεξ. Άλλη φορά με απείλησε ότι θα μου βγάλει τα ρούχα και θα με αφήσει γυμνή στο χωριό. Προσπαθούσα μόνη μου να το τακτοποιήσω για να μην ξεσπάσει καυγάς με τον άντρα μου. Τον φοβάμαι αυτόν τον άντρα» δήλωσε.

Ως μάρτυρας κατέθεσε και η 45χρονη σύζυγος του κατηγορουμένου. Δήλωσε ότι πήγε στο σπίτι της η παθούσα και της δήλωσε ότι θα κάνει μήνυση στον σύζυγό της καθώς την χτύπησε και την έβρισε. «Εγώ θα βάλω τον άντρα σου φυλακή» της δήλωσε. Η 45χρονη δήλωσε ότι ο σύζυγός της τα αρνήθηκε όλα, όταν τον ρώτησε.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε και ενώπιον δικαστηρίου ότι την χτύπησε και ότι την παρενοχλεί. Δήλωσε ότι την χαιρέτησε στον δρόμο, μετά το καφενείο και εκείνη τον έβρισε.

Οι δυο οικογένειες φέρεται να είχαν καλές σχέσεις στο παρελθόν, ωστόσο μια θέση στάθμευσης έφερε τη ρήξη. Ο κατηγορούμενος άφηνε το όχημα του έξω από το σπίτι της οικογένειας της παθούσας παρ’ ότι η οικία του είναι αρκετά μακριά.

Η Εισαγγελέας πρότεινε να μετατραπεί η κατηγορία του κατηγορουμένου από απλή σωματική βλάβη σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, πράγμα το οποίο απορρίφθηκε.

Ο συνήγορος του ζήτησε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, αλλά ο πρόεδρος επικαλέστηκε ότι ο κατηγορούμενος παρενοχλεί την παθούσα από το καλοκαίρι και έτσι απέρριψε το αίτημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.