Επίθεση από Ρομά πατέρα ενός παιδιού δέχθηκε την Κυριακή γιατρός χειρουργός στο Τμήμα Επειγόντων στο νοσοκομείο Βόλου.

">

Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα περίπου 10 Ρομά «μπούκαρε» στο Τμήμα Επειγόντων με ένα παιδί που είχε κοπεί στο χέρι.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα gegonota.news το παιδί παρέλαβε χειρουργός και η εξέταση διεξαγόταν σε ένα κλίμα έντασης με τους συγγενείς του παιδιού να φωνάζουν και να προκαλούν χάος.

Όταν ο χειρουργός τους είπε πως θα κληθεί παιδίατρος προκλήθηκε ένταση από συγγενείς του παιδιού και ενώ ο γιατρός προσπαθούσε να τους εξηγήσει τι θα συμβεί, δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από κινητό τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φωνάζω, ουρλιάζω και κανείς δεν ακούει. Η είσοδος που οδηγεί στο Τμήμα Επειγόντων ήταν αφύλακτη και δεν υπήρχε σεκιουριτάς. Η εταιρεία σεκιούριτι φυλά το πάρκινγκ του Νοσοκομείου και όχι εμάς που κάνουμε εφημερίες τρόμου. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, ένα ξέφραγο αμπέλι. Ο χειρουργός από το Τμήμα μου είναι καλά , αλλά ο καθένα μπορεί να καταλάβει τι ζούμε. Μέσα στο Νοσοκομείο μπουκάρει ο καθένας και κάνει ότι θέλει. Ας έρθουν να εργαστούν στις συνθήκες που εργαζόμαστε εμείς» δήλωσε στα gegonota.news ο διευθυντής του Τμήματος γιατρός κ. Καραμέτος.