ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βόλος: Συνελήφθη άνδρας που επιτέθηκε στα πεθερικά του και μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Όλα ξεκίνησαν από ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον άνδρα και τους γονείς της συζύγου του ζευγαριού

Βόλος: Συνελήφθη άνδρας που επιτέθηκε στα πεθερικά του και μαχαίρωσε τη σύζυγό του

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια γυναίκα η οποία τραυματίστηκε με μαχαίρι όταν προσπάθησε να προστατεύσει τους γονείς της από τον εκτός εαυτού σύζυγό της που τους επιτέθηκε κατά τη διάρκεια καβγά μέσα στο σπίτι τους στη Νεάπολη του Βόλου.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον άνδρα και τους γονείς της συζύγου του ζευγαριού, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δράστης, που ως τότε εξύβριζε και απειλούσε τα πεθερικά του, έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τους επιτέθηκε.

Όμως, η σύζυγός του μπήκε στη μέση και το μαχαίρι χτύπησε το μηρό της προκαλώντας της τραύμα βάθους τριών εκατοστών.

Η γυναίκα παρελήφθη άμεσα από ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στο σπίτι έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον δράστη και κατέσχεσαν το μαχαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή και εξύβριση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.