ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Βόλος: «Βοήθεια με έκαψαν» – Νέα μαρτυρία για τον 40χρονο πυρπολημένο οδηγό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, κορνάροντας και γυμνός

Βόλος: «Βοήθεια με έκαψαν» – Νέα μαρτυρία για τον 40χρονο πυρπολημένο οδηγό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα σοκαριστικό συμβάν συνέβη στον Βόλο με άνδρα να πυρπολείται έξω από το αυτοκίνητό του. 

Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα από τη Λάρισα, ο οποίος διακομίστηκε από το νοσοκομείο Βόλου σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέροντας βαρύτατα εγκαύματα, ενώ η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη.

«Είδα ένα όχημα να έρχεται από πίσω μου. Μου έκλεισε τον δρόμο και σταμάτησε μπροστά από το αυτοκίνητό μου», αναφέρει μία γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο TheNewspaper.gr και συνεχίζει την περιγραφή της λέγοντας:

«Κατέβηκε ένας άνδρας γύρω στα 40, γυμνός. Φορούσε μόνο τα παπούτσια του. Φώναζε σε εμάς που σταματήσαμε για να βοηθήσουμε ”βοήθεια, με έκαψαν, με έκαψαν, κάηκα”, ενώ ζητούσε επίμονα να του δώσουμε νερό. Δεν του δώσαμε επειδή δεν ξέραμε αν θα του κάνει κακό. Είχε τα χέρια του ανοιχτά γιατί πονούσε. Πονούσε πολύ. Είμαι σοκαρισμένη. Ένας κύριος που ακολουθούσε, μας είπε ότι τον είδε από τα ΣΕΑ Αερινού να κορνάρει και να τρέχει με υψηλή ταχύτητα. Πήρα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να έρθουν να τον σώσουν. Δεν έλεγε κάτι στους διασώστες. Μόνο ότι τον έκαψαν».

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο 40χρονος εγκαυματίας, που εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητό του νωρίτερα το μεσημέρι, σε παράδρομο της εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας, στο ύψος του Βελεστίνου, διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, κορνάροντας και γυμνός, θέλοντας πιθανά να φτάσει γρήγορα στο νοσοκομείο.

Όταν αισθάνθηκε ότι δεν αντέχει να οδηγεί, κατέβηκε από το όχημα και ζήτησε βοήθεια.

Ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο του Βόλου.

Αστυνομικοί προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια και να πληροφορηθούν κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το περιστατικό. Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο βαλίτσες με ρούχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.