ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βραυρώνα: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 24χρονος πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν ότι το βρέφος πιθανότατα γεννήθηκε ζωντανό

Βραυρώνα: Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 24χρονος πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό

Ενώπιον του ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα Τρίτη (14/5) ο 24χρονος πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε χωματερή στη Βραυρώνα.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού ενώ υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του νεογνού έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Πέμπτη (16/5).

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί ωστόσο τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το βρέφος πιθανότατα γεννήθηκε ζωντανό.

Ξεκάθαρη εικόνα θα σχηματιστεί από τις ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα αποδείξουν αν όντως γεννήθηκε ζωντανό το παιδί ενώ θα διακριβωθεί αν ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα ασφυξίας ή κακώσεων.

Τι λένε οι γονείς του βρέφους

Όπως αναφέρει το MEGA, η μητέρα μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι το σώμα της απέβαλε το μωρό, καθώς ήταν ιδιαίτερα καταπονημένο λόγω των εργασιών που έκανε σε χωράφια, και δεν γνώριζε ότι θα γεννούσε.

Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο και κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.

Η 24χρονη μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

«Είναι συντετριμμένη και μάλιστα μου τόνισε ότι σε καμία περίπτωση ο πατέρας δεν γνώριζε ότι όταν απέρριψε την σακούλα στον κάδο των απορριμμάτων, μέσα βρισκόταν το παιδί του», ανέφερε ο δικηγόρος του ζευγαριού Δημήτριος Ζορμπάς.

Ισχυρίζεται επίσης ότι γέννησε το μωρό νεκρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά του, ο πατέρας – μέσω και του δικηγόρου του- ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που του έδωσε η γυναίκα του, η οποία του είπε ότι περιέχει πετσέτες και ότι είχε απομείνει από το βρέφος, αλλά όχι το ίδιο το βρέφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.