ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βριλήσσια: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που προσποιούνταν τους πωλητές ειδών μαναβικής και «ξάφριζαν» ηλικιωμένους

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους 2.800 ευρώ, που είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το σπίτι του 92χρονου

Βριλήσσια: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που προσποιούνταν τους πωλητές ειδών μαναβικής και «ξάφριζαν» ηλικιωμένους

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, το πρωί του Σαββάτου (1/6) συνέλαβαν στα Βριλήσσια, δύο άνδρες ηλικίας 47 και 54 ετών για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος ηλικιωμένων στα Σπάτα και στα Βριλήσσια.

Ο κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο, πήγαν σε σπίτι ηλικιωμένου, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, προσποιούμενοι τους πωλητές ειδών μαναβικής, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

Άμεσα, αστυνομικοί εντόπισαν το επίμαχο αυτοκίνητο σε κοντινό σημείο και κάλεσαν τους κατηγορούμενους σε έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 2.800 ευρώ, που είχαν αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από το σπίτι του 92χρονου θύματος και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία κατά την προανακριτική έρευνα διακριβώθηκε ότι τουλάχιστον από τον Απρίλιο του περασμένου έτους, οι κατηγορούμενοι προέβαιναν σε διακεκριμένες κλοπές σε βάρος υπερήλικων θυμάτων με την ίδια μεθοδολογία, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον 3 περιπτώσεις σε Σπάτα και Βριλήσσια.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.