ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χαλάνδρι: Συνελήφθησαν 15 Ρομά σε διάστημα τεσσάρων ημερών – «Δεν υπάρχουν άβατα» δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Πραγματοποιήθηκαν δύο επιχειρήσεις στον καταυλισμό

Χαλάνδρι: Συνελήφθησαν 15 Ρομά σε διάστημα τεσσάρων ημερών – «Δεν υπάρχουν άβατα» δηλώνει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξήγαγε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις εντός τεσσάρων ημερών στον καταυλισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο στο Χαλάνδρι, μετά από παράπονα για ενόχληση της δημόσιας ησυχίας και κλοπή ρεύματος.

Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (31/5) και τη Δευτέρα (3/6), όπου διαπιστώθηκε παράνομη παρέμβαση σε τέσσερις στύλους ηλεκτρικής παροχής, από την οποία τροφοδοτούνταν δώδεκα παράγκες.

Κατά τις έρευνες, σε έξι παράγκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά επαγγελματικά ηχεία υψηλής ισχύος, μίκτες και ενισχυτές.

Στις επιχειρήσεις συνελήφθησαν συνολικά δεκαπέντε άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα, όπως κλοπή ρεύματος, μη έκδοση ταυτότητας, βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα σωματικής βλάβης.

Σχετικά με δηλώσεις περί «άβατου» από τον Σ.Μπαλάσκα στην περιοχή μετά τα πρόσφατα επεισόδια, το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι τέτοιες δηλώσεις «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς καθημερινά, οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας επιχειρούν σε ολόκληρη την επικράτεια, επεμβαίνοντας οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Ειδικότερα, πραγματοποιούνται συνεχείς, συντονισμένες και επαναλαμβανόμενες δράσεις σε περιοχές που παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας επισημαίνεται ότι «η Ελληνική Αστυνομία, ανταποκρινόμενη στο αίτημα των πολιτών για ασφάλεια, θα συνεχίσει αδιάλειπτα τις δράσεις της, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή σε παράνομες ενέργειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.