
Ένας 65χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στον δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου, με το αυτοκίνητό του να έχει ακινητοποιηθεί στην άκρη του δρόμου, και το ένα πόδι του να κρέμεται έξω από την πόρτα του οχήματός του.
Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φέρει εμφανή σημάδια τροχαίου ατυχήματος ή εγκληματικής ενέργειας, με την αστυνομία να εξετάζει την πιθανότητα να υπέστη αδιαθεσία και να σταμάτησε το όχημά του για να ξεκουραστεί.
Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 19 Μαρτίου 2025, στις 6:45, όταν διερχόμενοι οδηγοί, που κινούνταν στον δρόμο Χαλκίδας – Σχηματαρίου, κοντά στην έξοδο για το Βαθύ Αυλίδας, είδαν το αυτοκίνητο του 65χρονου και ειδοποίησαν άμεσα την Τροχαία.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο άνδρας, πιθανότατα, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και ακινητοποίησε το όχημά του στην άκρη του δρόμου.
Μετά την ειδοποίηση, το πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό του και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για τη διενέργεια περαιτέρω ελέγχων και τη διαπίστωση των ακριβών αιτίων του θανάτου του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.