ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Χαλκίδα: Οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν εκτός εαυτού και έβαλαν φωτιά σε μαγαζί (βίντεο)

Η φωτιά εξαπλώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε όλο το μαγαζί προκαλώντας σοβαρές ζημιές

Χαλκίδα: Οπαδοί του Ολυμπιακού βγήκαν εκτός εαυτού και έβαλαν φωτιά σε μαγαζί (βίντεο)

Εκτός ορίων βγήκαν οι πανηγυρισμοί πολλών «ερυθρόλευκων» φιλάθλων στην παραλία της Χαλκίδας το βράδυ της Τετάρτης, μετά την νίκη του Ολυμπιακού για το Europa Conference League.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του evima.gr, οι συνεχείς κροτίδες και τα βεγγαλικά για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου είχαν ως αποτέλεσμα να αρπάξει φωτιά το μαγαζί Destin στην παραλία της Χαλκίδας, δίπλα ακριβώς από το δημαρχείο.

Η φωτιά εξαπλώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε όλο το μαγαζί προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Άτομα που βρισκόντουσαν εκεί προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα πριν φτάσει στο μαγαζί η πυροσβεστική για να σβήσουν μόνοι τους την πυρκαγιά.

Οι φλόγες πέρασαν και στο δίπλα μαγαζί προκαλώντας και εκεί σοβαρές ζημίες, ενώ σήμερα αναμένεται να γίνει αυτοψία από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού για το μέγεθος της ζημιάς που έγινε στο κατάστημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο από τη φωτιά στην Χαλκίδα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.