ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Χαλκίδα: Παιδιά έπαιζαν κρυφτό και δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο

Το περιστατικό τρομοκράτησε τα μικρά παιδιά - Ένα από αυτά τραυματίστηκε ελαφρά

Χαλκίδα: Παιδιά έπαιζαν κρυφτό και δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς όπως έγινε γνωστό, δύο παιδιά ηλικίας 13 ετών ενώ έπαιζαν κρυφτό, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από τρία άτομα τα οποία μάλιστα τους φόβισαν υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου.

Συγκεκριμένα, το συμβάν έλαβε χώρα στην πλατεία Αθανάτων της πρωτεύουσας της Εύβοιας. Εκεί τα παιδιά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από μια παρέα τριών ατόμων.

Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο που παρέπεμπε σε μαχαίρι προσπαθώντας να τα τρομάξει.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ένα από τα δύο 13χρονα παιδιά τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ στη συνέχεια αφού τράπηκαν σε φυγή, ανέφεραν όντες σοκαρισμένοι, το περιστατικό στους γονείς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος των δραστών υποβλήθηκαν μηνύσεις, με τη δικογραφία που σχηματίζεται να αφορά στα αδικήματα της σωματικής βλάβης και της νομοθεσίας περί κατοχής όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.