ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Χαλκίδα: Συνελήφθη ζευγάρι στρατιωτικών μετά από καυγά – 39χρονος προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα του

Το ζευγάρι αλληλομηνύθηκε κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και απόπειρα ανθρωποκτονίας

Χαλκίδα: Συνελήφθη ζευγάρι στρατιωτικών μετά από καυγά – 39χρονος προσπάθησε να πνίξει τη γυναίκα του

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Χαλκίδα, όταν ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι στρατιωτικών.

Μάλιστα, το ζευγάρι στρατιωτικών αλληλομηνύθηκε κάνοντας λόγο για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η 36χρονη στρατιωτικός κατήγγειλε πως ο 39χρονος σύζυγός της, επίσης στρατιωτικός, προσπάθησε να την πνίξει σφίγγοντάς της τον λαιμό, ενώ στην συνέχεια πίεζε το πρόσωπό της σε ένα μαξιλάρι.

Η γυναίκα κατήγγειλε επίσης ότι ο σύζυγός της την τράβηξε από τα μαλλιά και την έβρισε, ενώ η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί.

Στη συνέχεια ο 39χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον της συζύγου του λέγοντας πως του πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι στο κεφάλι και τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει από την καρέκλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι αλληλομηνύθηκε, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο στρατιωτικός εισαγγελέας και η στρατονομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.