ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χαλκιδική: Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ είχε συλληφθεί για κλοπή οχημάτων και ενδοοικογενειακή βία

Οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν τον εξονυχιστικό έλεγχο του παιχνιδιού για δεύτερη ημέρα

Χαλκιδική: Ο 21χρονος χειριστής του παιχνιδιού του λούνα παρκ είχε συλληφθεί για κλοπή οχημάτων και ενδοοικογενειακή βία

Νέα στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα για τον θάνατο του 19χρονου Γιάννη στο λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του όταν η καρέκλα του παιχνιδιού στο οποίο επέβαινε αποκολλήθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώπιον των αδελφών και της μητέρας του.

Το λούνα παρκ σφραγίστηκε από τις Αρχές και το παιχνίδι εξετάζεται από πραγματογνώμονες, ενώ ο 21χρονος χειριστής, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή μετά το περιστατικό, παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Κιλκίς την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση και τον άφησε ελεύθερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 21χρονος έχει βαρύ ποινικό παρελθόν, με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και κλοπές αυτοκινήτων.

Έχει συλληφθεί στο παρελθόν μετά από έκδοση εντάλματος και έχει προσαχθεί συνολικά έξι φορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ζούσε στο Κιλκίς και είχε μεταβεί στη Χαλκιδική για να ξεφύγει από άτομα που τον καταδίωκαν.

Εν τω μεταξύ, οι πραγματογνώμονες συνεχίζουν τον εξονυχιστικό έλεγχο του παιχνιδιού για δεύτερη ημέρα, πραγματοποιώντας προσομοιώσεις με βαριά σακιά βάρους 75 κιλών σε κάθε κάθισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον χώρο βρέθηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο γιος του, ενώ παραμένει άγνωστο εάν το δεύτερο λούνα παρκ που διαθέτει ο ίδιος ιδιοκτήτης έχει άδεια λειτουργίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.