ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χαλκιδική: Ο Α.Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος

«Πρόκειται για ατύχημα δεν σηκώθηκε να σκοτώσει ανθρώπους» τόνισε ο Α.Κούγιας

Χαλκιδική: Ο Α.Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ που σκοτώθηκε ο 19χρονος

«Το να είναι σκουριασμένο ένα σίδερο δεν σημαίνει ότι είναι και ακατάλληλο μπορεί να μην βάφθηκε καλά πρόκειται για μια αμελής συμπεριφορά» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος σε ανακοίνωσή του.

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως ανέλαβε την υπεράσπιση του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος.

«Διενεργείται πραγματογνωμοσύνη το αποτέλεσμα της οποίας μπορεί να είναι θετικό για τον ιδιοκτήτη. Πρόκειται για ατύχημα. Δεν σηκώθηκε να σκοτώσει ανθρώπους», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος σε ανακοίνωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια:

«Τον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου, κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες αυτού, επέλεξε ο ιδιοκτήτης του επίδικου Λούνα Παρκ, Κ.Ε., όπως αναλάβει, μαζί με τους δικηγόρους Θεσσαλονίκης, Ευρυσθένη Κοσκινά και Κωνσταντίνο Γραμματικό, για να βοηθήσει τις δικαστικές αρχές, ώστε να αποδοθεί πραγματική Δικαιοσύνη και να σταματήσει αυτή η κατακρεούργηση του τεκμηρίου αθωότητος του κ. Κ.Ε. από όλους όσους καθημερινά, εντελώς μεροληπτικά, παρουσιάζουν στα ΜΜΕ το τι ακριβώς συνέβη και έχασε τη ζωή του, ο αείμνηστος 19χρονος Γ.Κ.

Ο κ. κατηγορούμενος, ο οποίος είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης, ανά πάσα στιγμή, είναι ηλικίας 58 ετών, έχει λευκό ποινικό μητρώο, είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, ουδέποτε είχε την οποιαδήποτε παράνομη πράξη και ασκούσε μέχρι την ημέρα του ατυχήματος, με εντελώς νόμιμο τρόπο, το επάγγελμά του επί 36 συνεχή χρόνια. Στη συγκεκριμένη κωμόπολη της Χαλκιδικής, το συγκεκριμένο Λούνα Παρκ έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες ανήλικα παιδιά και χιλιάδες ενήλικους χρήστες των παιχνιδιών, επί 18 συνεχή έτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.