ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Κρυοπηγή Χαλκιδικής: Πώς έγινε η τραγωδία με το κοριτσάκι – Συνελήφθη η ομαδάρχισσα για τον πνιγμό της 8χρονης(upd)

Εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην πισίνα της κατασκήνωσης με τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια να ερευνώνται

Κρυοπηγή Χαλκιδικής: Πώς έγινε η τραγωδία με το κοριτσάκι – Συνελήφθη η ομαδάρχισσα για τον πνιγμό της 8χρονης(upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 20:15) Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε σήμερα (13/8) όταν ένα 8χρονο κορίτσι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα κατασκήνωσης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής καθώς η απουσία του κοριτσιού έγινε αντιληπτή όταν η αρμόδια ομαδάρχισσα ξεκίνησε να κάνει καταμέτρηση των παιδιών από τα σπιτάκια και τότε σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση και ξεκίνησε επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού.

Oλοκληρώθηκε η διαδικασία των καταθέσεων για τον τραγικό θάνατο του κοριτσιού και η έρευνα των Αρχών εστιάζει σε άλλα δύο πρόσωπα, εκτός της ομαδάρχισσας.

Πρόκειται για τον ναυαγοσώστη και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης.

Η ομαδάρχισσα συνελήφθη με βάση το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της έκθεσης, όταν δηλαδή κάποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που έχει υπό την προστασία του.

Την Τετάρτη, πιθανότατα, θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

Το ιστορικό της υπόθεσης αναλυτικά:

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 15.30 από το ΕΚΑΒ, που είχε ήδη σπεύσει στην κατασκήνωση με δύο ασθενοφόρα και συνοδεία γιατρού.

Στην κατασκήνωση έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και εισαγγελέας, όπου αυτή την ώρα έχουν ξεκινήσει κύκλο καταθέσεων, εστιάζοντας σε τρία πρόσωπα-κλειδιά: την ομαδάρχισσα, τον ναυαγοσώστη της πισίνας αλλά και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης σύμφωνα με ειδησεογραφικό site.

Το παιδάκι αρχικά μεταφέρθηκε διασηληνωμένο στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί έγινε η διακομιδή προς το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.