ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Χαλκιδική: Συνελήφθη 19χρονη που χτύπησε στο κεφάλι με σκουπόξυλο 17χρονο επειδή δεν της έδωσε 10 ευρώ

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

Χαλκιδική: Συνελήφθη 19χρονη που χτύπησε στο κεφάλι με σκουπόξυλο 17χρονο επειδή δεν της έδωσε 10 ευρώ

Οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας (2/10) συνέλαβαν στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής μια 19χρονη που χτύπησε με ένα σκουπόξυλο στο κεφάλι 17χρονο, επειδή αρνήθηκε να της δώσει το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 17χρονο.

Ο 17χρονος κατήγγειλε πως η ίδια του ζήτησε να της δώσει 10 ευρώ και επειδή εκείνος δεν το έκανε, τον χτύπησε με ένα σκουπόξυλο στο κεφάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ παραγγέλθηκε και η ιατροδικαστική του εξέταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.