ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Χαλκιδική: Συνελήφθη 26χρονος που διέρρηξε κατάλυμα και τραυμάτισε με κατσαβίδι 44χρονο Βούλγαρο

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής

Χαλκιδική: Συνελήφθη 26χρονος που διέρρηξε κατάλυμα και τραυμάτισε με κατσαβίδι 44χρονο Βούλγαρο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, χθες Δευτέρα (8/7) προχώρησαν στη σύλληψη ενός 26χρονου ο οποίος διέρρηξε κατάλυμα σε παραλιακή περιοχή της Χαλκιδικής, τη στιγμή που οι ένοικοι κοιμούνταν, και όταν έγινε αντιληπτός τραυμάτισε με κατσαβίδι έναν 44χρονο Βούλγαρο που προσέτρεξε στο σημείο.

Ο 26χρονος συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι, ένα κατσαβίδι, δύο φακοί, πυξίδα, γάντια, διάφορα ρούχα κ.ά., καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών εξακριβώθηκε ότι το τελευταίο διήμερο διέπραξε έξι κλοπές, εκ των οποίων οι δύο απόπειρες, σε καταστήματα και τουριστικά καταλύματα σε παραλιακές περιοχές της Χαλκιδικής. Συνολικά αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, διάφορα προϊόντα και αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στη κατοχή του και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.