ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χανιά: Αναστάτωση με μεθυσμένο άντρα που πυροβολούσε έξω από μπαρ

Συνελήφθη από τις αρχές

Χανιά: Αναστάτωση με μεθυσμένο άντρα που πυροβολούσε έξω από μπαρ

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης εξαιτίας πυροβολισμών που… έπεσαν έξω από μπαρ στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας 34χρονος άνδρας βρισκόταν σε ένα μπαρ στη Σούδα όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όταν βγήκε έξω από το μαγαζί – άγνωστο για ποιον λόγο – έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ στη συνέχεια έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που μετά από έρευνες εντόπισε τα ίχνη του μεθυσμένου… μπαλοθιέρη και τον συνέλαβε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ ο 34χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.