ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Χανιά: Δύο άτομα κρατούνται από τις αρχές για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη

Όταν τον παρέλαβαν οι διασώστες διαπίστωσαν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς

Χανιά: Δύο άτομα κρατούνται από τις αρχές για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη

Υπό κράτηση είναι δύο άτομα για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στον Αποκόρωνα Χανίων.

Τα δύο άτομα που κρατούνται από τις Αρχές φέρεται να εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό, ενώ φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία. οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος εντοπίστηκε νεκρός στα Χανιά, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν σε αστυνομικούς πως είχε προηγηθεί συμπλοκή.

Αρχικά έγιναν πέντε προσαγωγές, όμως τελικά τα άτομα που παρέμειναν υπό κράτηση, είναι δύο. Το θέμα απασχολεί τις τελευταίες ώρες έντονα και τα αλβανικά ΜΜΕ, που δημοσιεύουν φωτογραφίες του θύματος.

Οι ελληνικές Αρχές, προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ των γεγονότων, ενώ ψάχνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η αιματηρή συμπλοκή.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/06) στις Καλύβες Αποκορώνου. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 20χρονος ναυαγοσώστης ξυλοκοπήθηκε και όταν άρχισε να τρέχει για να διαφύγει, κάποιοι τον κυνήγησαν και συνέχιζαν να τον χτυπούν.

Στο σημείο έσπευσαν κάτοικοι για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 20χρονο ενώ διασώστες που έσπευσαν με ασθενοφόρο διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την αιτία θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη προκειμένου να αποφασιστούν οι οριστικές κατηγορίες και να ολοκληρωθεί η δικογραφία που θα σταλεί στον Εισαγγελέα, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται και η αιτία που οδήγησε στην συμπλοκή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.