ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χανιά: Η σύντροφος του ιερέα κατέγραφε στο ημερολόγιό της τους ξυλοδαρμούς, τους βιασμούς και τη λεκτική βία που ζούσε

Το ημερολόγιο ανακάλυψαν τα παιδιά της, όταν πριν από δύο μήνες η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση

Χανιά: Η σύντροφος του ιερέα κατέγραφε στο ημερολόγιό της τους ξυλοδαρμούς, τους βιασμούς και τη λεκτική βία που ζούσε

Η 64χρονη της νέας υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας στα Χανιά κατέγραφε στο ημερολόγιο που διατηρούσε την παθολογική ζήλια και την αφόρητη καχυποψία του 74χρονου ιερέα συζύγου της, τα βίαια ξεσπάσματα σε βάρος της ακόμα και χωρίς αφορμή, επειδή για παράδειγμα χαιρέτισε κάποιον γείτονα.

Η 64χρονη περιγράφει ακόμα τα περιστατικά κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς αλλά και συχνούς βιασμούς, ενώ το ημερολόγιο ανακάλυψαν τα παιδιά της, όταν πριν από δύο μήνες η γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε σοβαρή κατάσταση. Τότε ήταν που έσπασε τη σιωπή της και ζήτησε από τα παιδιά να κινηθούν νομικά για να την προστατεύσουν από τον 74χρονο ιερέα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ήδη έχει απαγορευτεί στον 74χρονο ιερέα να πλησιάζει την σύζυγό του. Ωστόσο κατά τις ίδιες πληροφορίες, συνεχίζει και λειτουργεί κανονικά παρότι έχει γίνει γνωστή η συμπεριφορά του στην τοπική κοινωνία των Χανίων.

Ο 74χρονος φέρεται να κακοποιούσε επί 50 χρόνια τη σύζυγό του, η οποία, όπως κατήγγειλε, από την ηλικία των 14 ετών υπέμενε τον βίαιο και ζηλότυπο χαρακτήρα του, τους βιασμούς, τη σωματική βία, τις εκρήξεις θυμού, τις απειλές και την λεκτική κακοποίηση.

Επίσης, στα τέλη Ιουλίου, χωρίς ακόμα να είχε γνωστό το βάθος της υπόθεσης, η κόρη τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή απειλή και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος που έλαβε από τον πατέρα της, όταν έγιναν γνωστές οι καταγγελίες των παιδιών για τη μητέρα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπόθεση είναι πλέον στις αρμόδιες Αρχές που την ερευνούν και αναμένεται να παραπεμφθεί αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.