ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Χανιά: Μετά από 1,5 χρόνο συνελήφθη Βουλγάρα που ξυλοκόπησε ηλικιωμένη και τη λήστεψε

Έδειξε στους αστυνομικούς πλαστά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας

Χανιά: Μετά από 1,5 χρόνο συνελήφθη Βουλγάρα που ξυλοκόπησε ηλικιωμένη και τη λήστεψε

Οι αστυνομικές αρχές, συνέλαβαν μετά από 1,5 χρόνο μια 56χρονη Βουλγάρα η οποία είχε ξυλοκοπήσει μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στα Χανιά και την είχε ληστέψει, μαζί με τον 55χρονο σύντροφό της.

Ο 55χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και ήδη είναι προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης.

Η αλλοδαπή κυκλοφορούσε σαν… κυρία στα Χανιά, όπου εντοπίστηκε την Κυριακή από αστυνομικούς της Ασφαλείας και υποβλήθηκε σε έλεγχο.

Μάλιστα, τους έδειξε πλαστά έγγραφα και δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, αλλά διαπιστώθηκε από τα αποτυπώματά της ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή Χανίων για ληστεία και συνελήφθη.

Η ληστεία είχε γίνει στις 14 Απριλίου του 2023, όταν οι δυο Βούλγαροι είχαν εισβάλει στο σπίτι της ηλικιωμένης και είχαν αρπάξει μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ όταν εκείνη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, την χτυπήσαν άγρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος της 56χρονης αλλοδαπής σχηματίστηκε και νέα δικογραφία για πλαστογραφία και ψευδή κατάθεση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.