ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα που χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα – «Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου»

Το ημερολόγιο «βασανιστηρίων» της πρεσβυτέρας

Χανιά: Νέες αποκαλύψεις για τον ιερέα που χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα – «Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου»

Δεν έχουν «τέλος» οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για τον 74χρονο ιερέα από τα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται ότι για πάνω από 50 χρόνια, χτυπούσε και βίαζε την πρεσβυτέρα, καθώς φέρεται να της είχε πει «Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου».

Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια ο Μητροπολίτης είχε πληροφορηθεί ότι ο ιερέας κακοποιούσε τη σύζυγο του και κάλεσε το ζευγάρι για να τους μιλήσει.

Ο ιερέας όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις πράξεις του, αλλά τις υπερασπίστηκε, λέγοντας πως υπάρχει πνευματικός νόμος στην Εκκλησία, που υπαγορεύει η πρεσβυτέρα να υπακούει σε όλα τον σύζυγο της, να είναι σεμνή και ταπεινή.

«Θα με υπακούς, θα είμαι ο Θεός σου», γύρισε και της είπε.

Το ημερολόγιο «βασανιστηρίων» της πρεσβυτέρας

Ένα ημερολόγιο που κρατούσε η πρεσβυτέρα φέρεται να αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του ιερέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, τα παιδιά της, ερευνώντας προσωπικά της αντικείμενα, ανακάλυψαν ένα ημερολόγιο, στο οποίο η μητέρα τους κατέγραφε λεπτομερώς όσα ζούσε όλα αυτά τα χρόνια: ξυλοδαρμοί, βιασμοί, σωματική και λεκτική βία. Το ημερολόγιο έγινε η αφορμή για να σπάσει η ίδια τη σιωπή της και να ζητήσει νομική προστασία από τα παιδιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.