Κόπηκε το νερό εν μέσω της πυρκαγιάς στην Ανάβυσσο! Καμία απορία. Σε όποιον δεν του αρέσει ας μεταναστεύει σε κανονικό κράτος...

Χανιά: Τρεις συλλήψεις και ένας τραυματίας σε ΜΕΘ μετά από αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα

Χανιά: Τρεις συλλήψεις και ένας τραυματίας σε ΜΕΘ μετά από αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια

Τρία άτομα συνελήφθησαν και ένας άνδρας τραυματίστηκε μετά από αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια στα Χανιά 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης (19/12), όταν δύο Αιγύπτιοι καβγάδισαν στην οδό Ι. Σφακιανάκη. Ο ένας κάλεσε στο σημείο δύο ομοεθνείς του και στη συνέχεια οι τέσσερις μετέβησαν σε διαμέρισμα στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Εκεί, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με τους αλλοδαπούς να βγάζουν μαχαίρια. Σύμφωνα με το neakriti.gr, η συμπλοκή ξέφυγε από κάθε έλεγχο με τρία άτομα να τραυματίζονται, εκ των οποίων το ένα έτρεξε προς την πλατεία Δικαστηρίων όπου κατέρρευσε. Άμεσα ειδοποιήθηκαν το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, που έφτασαν στο σημείο και παρείχαν πρώτες βοήθειες.

Ο 30χρονος τραυματίας διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ. Ο 20χρονος τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ ο 19χρονος δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις από τους εμπλεκόμενους άμεσα, ενώ ο τέταρτος (19 ετών) που διέφυγε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, συνελήφθη την Παρασκευή (20/12).

Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.