ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χειροπέδες σε 31χρονο δραπέτη των φυλακών Τίρυνθας που είχε κλέψει 7 αυτοκίνητα από πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας

Ο 31χρονος κυκλοφορούσε με το πιο ακριβό κλοπιμαίο της «συλλογής» του αλλά μια λάθος κίνηση οδήγησε χθες το πρωί τους Αστυνομικούς στα ίχνη του

Χειροπέδες σε 31χρονο δραπέτη των φυλακών Τίρυνθας που είχε κλέψει 7 αυτοκίνητα από πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας

Μια Porsche Cayenne «έκαψε» τον δράστη ο οποίος τον τελευταίο μήνα είχε κλέψει επτά αυτοκίνητα από πάρκινγκ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 31χρονος, ο οποίος είναι δραπέτης των αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας, κυκλοφορούσε με το πιο ακριβό κλοπιμαίο της «συλλογής» του αλλά μια λάθος κίνηση οδήγησε χθες το πρωί τους Αστυνομικούς στα ίχνη του.

Συγκεκριμένα, πριν από δύο ημέρες ένας πολίτης κάλεσε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφερε πως οδηγός έχει παρκάρει το πολυτελές SUV σε δρόμο των Εξαρχείων τοποθετώντας, παράλληλα, ένα εμπόδιο ώστε να μην μπορεί να παρκάρει άλλο όχημα.

Από τον έλεγχο στην πινακίδα κυκλοφορίας διαπιστώθηκε πως για το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί κλοπή και έτσι οι Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης της Δ’ Αλλαγής έστησαν καρτέρι στον 31χρονο έξω από την πολυκατοικία που διαμένει, στην περιοχή των Εξαρχείων.

Μόλις τον είδαν να κατευθύνεται προς το κλεμμένο SUV του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων.

Από την προανάκριση προέκυψε πως ο 31χρονος ήταν δραπέτης των αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για κλοπές αυτοκινήτων.

Παράλληλα, ομολόγησε πως είναι ο δράστης ακόμη έξι κλοπών ΙΧ υποδεικνύοντας στους Αστυνομικούς που έχει σταθμεύσει τα κλεμμένα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.