ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Χειροπέδες σε 31χρονο για ναρκωτικά – Είχες κρυμμένες ουσίες μέχρι και στο εσώρουχό του

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Χειροπέδες σε 31χρονο για ναρκωτικά – Είχες κρυμμένες ουσίες μέχρι και στο εσώρουχό του

Το απόγευμα του Σαββάτου 2/12, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, ένας 31χρονος άνδρας που είχε κρυμμένα ναρκωτικά ακόμα και στο εσώρουχό του.

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 19:30 όταν οι αστυνομικοί κατά την διάρκεια περιπολίας τους, τον εντόπισαν να βγαίνει από ένα μίνι μάρκετ στην οδό Περγάμου.

Τον έκριναν ύποπτο και θέλησαν να προχωρήσουν σε έλεγχο σε βάρος του. Ωστόσο, όταν ο 31χρονος είδε τους αστυνομικούς προσπάθησε να διαφύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν και τον ακινητοποίησαν λίγα μέτρα πιο μακριά.

Ακολούθησε έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν:

-Στη δεξιά τσέπη του μπουφάν του, δυο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με περίπου 161 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη

-Στην αριστερή του τσέπη συσκευασία με 55 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη

-Μέσα στο εσώρουχο του συσκευασία με 54 γραμμάτια ίδιας ναρκωτικής ουσίας

-Μέσα στο τσαντάκι του εντοπίστηκαν 105 ευρώ που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών προέρχονται από την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.