ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χειροπέδες σε άνδρα για πρόκληση πυρκαγιάς από πρόθεση σε δασική έκταση στα Χανιά

Ο συλληφθείς θα απολογηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 ενώπιον της Ανακρίτριας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων

Χειροπέδες σε άνδρα για πρόκληση πυρκαγιάς από πρόθεση σε δασική έκταση στα Χανιά

ΣΧειροπέδες σε έναν ημεδαπό για πρόκληση πυρκαγιάς σε δασική έκταση από πρόθεση στα Χανιά πέρασαν οι αρχές, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης που οδήγησαν στην ταυτοποίηση του.

Επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ – ΜΠΕ από το Συντονιστικό της Π.Υ γνωστοποιεί πως η σύλληψη έγινα χθες 24 Αυγούστου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Χανίων, και αφορά σε υπαιτιότητα του συγκεκριμένου προσώπου για πυρκαγιά στο Σελινιώτικο Νταμάρι, Δήμου Κανδάνου – Σελίνου στα Χανιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς θα απολογηθεί την Τρίτη 27 Αυγούστου 2024 ενώπιον της Ανακρίτριας Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.