ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

Χειροπέδες σε εγγονό πρώην υπουργού που λήστεψε μαζί με άλλους τρεις μία 19χρονη και έναν 15χρονο

Τελικά κατάφεραν να κλέψουν 3-5 ευρώ

Χειροπέδες σε εγγονό πρώην υπουργού που λήστεψε μαζί με άλλους τρεις μία 19χρονη και έναν 15χρονο

Χειροπέδες σε 15χρονο εγγονό πρώην υπουργού πέρασαν οι αρχές καθώς βρίσκεται ανάμεσα στους 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι λήστεψαν μια 19χρονη και έναν 15χρονο στο άλσος Κηφισίας, στην πλατεία Πλατάνων.

Συγκεκριμένα, η 19χρονη βλέποντας αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τους πλησίασε περιγράφοντας τους όσα συνέβησαν λίγη ώρα νωρίτερα.

Η νεαρή κοπέλα εξήγησε ότι ενώ ήταν πεζή μαζί με τον 15χρονο, τους πλησίασε ομάδα νεαρών που κάθονταν σε ένα κιόσκι και αφού τους απείλησαν με ένα γυάλινο μπουκάλι, τους ζήτησαν τα χρήματα τους. Τελικά κατάφεραν να κλέψουν 3-5 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες και τελικά οι αστυνομικοί έχοντας την περιγραφή τους και εντόπισαν τέσσερα άτομα τα οποία και αναγνωρίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.