ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για τους πυροβολισμούς στον Κολωνό

Βρέθηκε κάλυκας εντός του ΙΧ που επέβαιναν

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα για τους πυροβολισμούς στον Κολωνό

Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. για τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, στον Κολωνό.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Action24, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 19:50, στην πλατεία Σ. Πετρούλα, όταν τρεις Ρομά, κατήγγειλαν ότι τους ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν εναντίον τους. Οι αστυνομικές Αρχές έσπευσαν στο σημείο και μετά από έρευνες εντόπισαν ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες και συνελήφθησαν.

Βρήκαν ένα κάλυκα εντός του ύποπτου οχήματος στον Κολωνό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τέσσερα άτομα με καταγωγή από την Αλβανία. Το όπλο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί δεν βρέθηκε, όμως εντός του οχήματος οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κάλυκα. Αυτό σημαίνει ότι οι φερόμενοι δράστες κάπου ξεφορτώθηκαν το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στο επεισόδιο. Τέλος, από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.