ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Χειροπέδες σε τρία άτομα που μετέφεραν ηρωίνη από την Αθήνα στον Τύρναβο… με ταξί

Σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων σε βάρος των τριών δραστών

Χειροπέδες σε τρία άτομα που μετέφεραν ηρωίνη από την Αθήνα στον Τύρναβο… με ταξί

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για την διακίνηση ηρωίνης στην περιοχή τους και στη Λάρισα, διαπιστώθηκε ότι δυο Έλληνες και ένας αλλοδαπός τη μετέφεραν συστηματικά από την Αθήνα με ταξί για να μην δίνουν στόχο και στη συνέχεια την έκρυβαν στο σπίτι του ενός Έλληνα.

Όταν ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό παρακολούθηση το σπίτι και επενέβησαν όταν είδαν να φτάνει ένα ταξί, από το οποίο αποβιβάστηκαν ο Έλληνας οδηγός και ο αλλοδαπός.

Όταν πλησίασαν για να κάνουν έλεγχο, ο αλλοδαπός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, ενώ ταυτόχρονα πέταξε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με ηρωίνη σε σκόνη και «βραχάκια» βάρους 24,2 γραμμαρίων.

Οι άνδρες της Δίωξης τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, κατέσχεσαν την ηρωίνη, το ταξί, μια ζυγαριά, τρία κινητά τηλέφωνα και 195 ευρώ και σχημάτισαν δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων σε βάρος των τριών δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.