ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Με λένε Στέφανο»! Ξανασυστήνεται μετά από ένα χρόνο!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Χερσόνησος: 82χρονη τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα της Σταλίδας

Η σορός της μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή

Χερσόνησος: 82χρονη τουρίστρια ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα της Σταλίδας

Το απόγευμα της Τετάρτης, επικράτησε αναστάτωση σε παραλία του δήμου Χερσονήσου, όταν μια 82χρονη τουρίστρια άφησε την τελευταία της πνοή ενώ απολάμβανε το μπάνιο της στη θάλασσα της Σταλίδας.

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις της με τον ναυαγοσώστη που βρισκόταν στην παραλία να το αντιλαμβάνεται και άμεσα να την βγάζει με ασφάλεια έξω στην από τη θάλασσα.

Ο ναυαγοσώστης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και ξεκίνησε να της κάνει ΚΑΡΠΑ προκειμένου να επανέλθει ο καρδιακός της ρυθμός.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να την παραλαμβάνουν και να την μεταφέρουν στο ιατρικό κέντρο της Χερσονήσου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Η σορός της μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό ερευνά η λιμενική αρχή της Χερσονήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.