ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Χίος: Άνδρας έκλεψε 200.000 ευρώ από φίλο του και αγόρασε αυτοκίνητο

Ο φίλος και πρώην εργοδότης του είχε πρόσφατα λάβει αποζημίωση για τον θάνατο συγγενούς του σε τροχαίο

Χίος: Άνδρας έκλεψε 200.000 ευρώ από φίλο του και αγόρασε αυτοκίνητο

Ο δράστης της μεγάλης κλοπής μετρητών αξίας 200.000 ευρώ, που έλαβε χώρα πριν από περίπου έξι μήνες στη Χίο, είχε αγοράσει αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα και πολυτελές κινητό τηλέφωνο.

Ο 24χρονος άρπαξε το τεράστιο ποσό από την κατοικία ενός φίλου και πρώην εργοδότη του, ο οποίος είχε λάβει αποζημίωση για τον θάνατο ενός συγγενή του σε τροχαίο.

Έπειτα από ενδελεχείς έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον νεαρό δράστη την Τετάρτη, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Παρόλα αυτά, το μεγαλύτερο μέρος των 200.000 ευρώ παραμένει ανεύρετο και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αστυνομικοί ερευνούν τις περιουσίες του, καθώς και τα σπίτια συγγενών και φίλων του, υποψιαζόμενοι ότι μπορεί να έχει κρύψει τα χρήματα εκεί.

Στην έρευνα της κατοικίας του δράστη, οι αρχές κατέσχεσαν μια μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μια συσκευή καταμέτρησης χαρτονομισμάτων, ένα μικρό χρηματικό ποσό, και έναν ασύρματο συντονισμένο σε συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., τον οποίο χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί τις κινήσεις των αστυνομικών.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, η μοτοσικλέτα και το κινητό τηλέφωνο που είχε αποκτήσει πρόσφατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 24χρονος, που δεν παραδέχεται τίποτα, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου με τις κατηγορίες διακεκριμένης κλοπής, παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας, και κατοχής ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.