ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Υπόθεση Ε.Τσιχλάκη: Την κληρονόμησε ο δολοφόνος της και πούλησε το σπίτι όπου τη σκότωσε – «Χάθηκε και η ντροπή»

Αναλυτικά, η ανάρτηση του ξάδερφου του θύματος

Υπόθεση Ε.Τσιχλάκη: Την κληρονόμησε ο δολοφόνος της και πούλησε το σπίτι όπου τη σκότωσε – «Χάθηκε και η ντροπή»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη, καθώς το άτομο που τη δολοφόνησε, φέρεται να την κληρονόμησε και μάλιστα να πούλησε το σπίτι μέσα στο οποίο τη σκότωσε.

Ο δολοφόνος φέρεται να απέκτησε το σπίτι πριν από δύο χρόνια και από τότε να το ξεφορτώθηκε, με την όλη διαδικασία να καταγγέλλεται ως «παράνομη», αλλά «κανένας θεσμός να μην κάνει κάτι» για να την αποτρέψει.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Τώρα», το έγκλημα έγινε τον Μάρτιο του 2016 στο Κολυμπάρι Χανίων, όταν η γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, τότε υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε παραβιάσει τους όρους.

Ο άνδρας επιχείρησε να τη στραγγαλίσει έξω από το μπάνιο του σπιτιού τους και στη συνέχεια της έριξε μία σφαίρα στο κεφάλι, με όπλο που κατείχε παράνομα.

Έκτοτε, ειδοποίησε την αστυνομία και περιέγραψε ως αυτοκτονία το έγκλημα.

Η υπόθεση είχε λάβει διαστάσεις και είχε καταγγελθεί «για κουκούλωμα», καθώς αρκετοί συμπεριφέρθηκαν «ήπια» στον δολοφόνο, προτείνοντας και την αθώωσή του, παρότι τα στοιχεία έδειχναν το ακριβώς αντίθετο.

Ο ξάδερφος του θύματος και δικηγόρος της οικογένειάς της, Εμμανουήλ Αθανασίου, ανέφερε ότι ο δολοφόνος κληρονόμησε τελικά το θύμα και μάλιστα παράνομα, ενώ κατάφερε και να εξαργυρώσει την περιουσία.

«Δεν υπάρχουν πλέον λόγια»

Ο Εμμανουήλ Αθανασίου, πέρα από την τηλεοπτική του παρέμβαση, έκανε και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου έγραψε το εξής:

«Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση Τσιχλάκη έχουν προκαλέσει όχι απλά την οργή και την αγανάκτηση, αλλά πλέον την απελπισία στην οικογένειά μας όσον αφορά στο δικαστικό αυτό θρίλερ.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν εξετάστηκε από δικαστικό συμβούλιο στην Κρήτη η έφεση που άσκησε η εισαγγελέας στο προβληματικό βούλευμα αποφυλάκισης του Κώστα Λεμενιτάκη, ο οποίος είναι και θα παραμείνει ελεύθερος.

Με τη βούλα της ελληνικής Δικαιοσύνης, για μια γυναικοκτονία την οποία κάλυψε με κάθε τρόπο.

Ο Κώστας Λεμενιτάκης αποφυλακίστηκε μόλις λίγες εβδομάδες μετά την εξέταση των διπλών αιτήσεων αναίρεσης από το Α’ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Εξέτισε την ποινή του σε αγροτικές φυλακές, η δε επιμέτρηση της ποινής αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σε νομικούς κύκλους.

Ο Άρειος Πάγος ΑΚΟΜΗ δεν έχει εκδώσει τη σχετική απόφαση, γνωρίζοντας φυσικά ότι σε κάθε περίπτωση η υπόθεση Τσιχλάκη οδεύει προς Στρασβούργο και ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική Δικαιοσύνη θα ξεφτιλιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό;

Κρήτη – Ελλάδα, η χώρα όπου ο δολοφόνος κληρονομεί το θύμα του, πουλάει το σπίτι όπου έγινε ο φόνος και βγάζει και φράγκα μετά τη δολοφονία, όλα αυτά εν πλήρει παρανομία. Ελλάδα, μας αηδίασες…

Δεν υπάρχουν πλέον λόγια για να περιγράψουμε πώς νιώθουμε απέναντι σε αυτό το χάος…

Σε αυτήν τη θεσμική κατάντια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χάθηκε και η ντροπή πια…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.