ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Υπόθεση Μ.Παπαγεωργίου: Απόστρατος υπαξιωματικός της αστυνομίας κατηγορείται για συμμετοχή στην αρπαγή

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας του Μ.Παπαγεωργίου

Υπόθεση Μ.Παπαγεωργίου: Απόστρατος υπαξιωματικός της αστυνομίας κατηγορείται για συμμετοχή στην αρπαγή

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ένας 42χρονος απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου.

Για την εξέλιξη στην υπόθεση ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νικόλαος Ρουσόπουλος εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στις 26/9/2024 δημοσιεύθηκε το υπ’ αριθμόν 1216/2024 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο, μετά από δώδεκα χρόνια διαρκούς έρευνας και αγώνα τους γραφείου μας και της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, κ. Βαρβάρας Θεοδωράκη, παραπέμπεται να δικαστεί, για το αδίκημα της συνέργειας στην αρπαγή του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, ο απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. γιος του ήδη καταδικασθέντος σε ισόβια κάθειρξη και δεκαοκτώ έτη πρόσκαιρης κάθειρξης εγκεφάλου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.