
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα.
Τα κινητά ανοίγουν με την ελπίδα να «μιλήσουν» και να δώσουν απαντήσεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου, καθώς το «πράσινο φως» δόθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ύστερα από το αίτημα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λάρισας. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες τηλεφωνίας θα ανοίξουν τα κινητά αλλά και τα σταθερά για ένα διάστημα δύο μηνών πριν τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου, από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 39χρονος, στην περιοχή της Πέρα Χώρας Τυρνάβου και των Πλατανουλίων.
Όλα αυτά την στιγμή που οι έρευνες συνεχίζονται και σε ότι αφορά την εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από τις πιθανές διαδρομές που μπορεί να ακολούθησε ο Βασίλης Καλογήρου το διάστημα της εξαφάνισης του μέχρι τη μέρα που έχασε τη ζωή του.
Φυσικά άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων, των ιστολογικών και τοξικολογικών, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε στραγγαλισμός. Το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας εξακολουθεί να υποστηρίζει η οικογένεια του άτυχου 39χρονου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.