ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζάκυνθος: 64χρονη που νοσηλεύεται μετά από ξυλοδαρμό κατήγγειλε για βιασμό 65χρονο Αλβανό

Στις 19/9 είχε μηνύσει τον άνδρα για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση

Ζάκυνθος: 64χρονη που νοσηλεύεται μετά από ξυλοδαρμό κατήγγειλε για βιασμό 65χρονο Αλβανό

Μια 64χρονη Αλβανίδα που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείου Ζακύνθου έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από 65χρονο Αλβανό, κατήγγειλε στις Αρχές πώς ο εν λόγω άνδρας, αποπειράθηκε να τη βιάσει. 

Η γυναίκα, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού προχθές Τρίτη (19/9) στη περιοχή Άνω Γερακάρι και είχε μηνύσει τον 65χρονο για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο χθες (20/9) προχώρησε σε νέα καταγγελία αναφέροντας πως ο 65χρονος, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί από τους αστυνομικούς, είχε προσπαθήσει και να τη βιάσει .

Όπως υποστήριξε η 64χρονη, ο φερόμενος δράστης δεν είχε προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς είχε γίνει αντιληπτός από διερχόμενο πολίτη κι έτσι είχε τραπεί σε φυγή.

Η γυναίκα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανέφερε πως δεν είχε καταγγείλει από την αρχή την απόπειρα βιασμού της, καθώς κατά την διάρκεια της κατάθεσης της από το θάλαμο όπου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, έξω από αυτόν βρισκόταν η κόρη της και για αυτο τον λόγο ντρεπόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 64χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, ενώ ενημερώθηκε και για επικοινωνία με το συμβουλευτικό κέντρο κακοποίησης γυναικών του νησιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.