ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζάκυνθος: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 14 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ του Λαγανά

Οι συλληφθέντες είναι 6 Αθηναίοι και οι υπόλοιποι 8 είναι Ζακυνθινοί, Αλβανοί και Ρουμάνοι

Ζάκυνθος: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 14 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή σε κλαμπ του Λαγανά

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 14 συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε κλαμπ του Λαγανά, στη Ζάκυνθο.

Ειδικότερα, μετά από 15 ώρες που κράτησε η ανάκρισή τους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθούν ελεύθεροι με την υποχρέωση να εμφανίζονται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, με καταβολή εγγύησης 5000 ευρώ ο καθένας, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

Οι 14 βαρύνονται με διάφορες κατηγορίες και χθες το πρωί ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστηρίου για να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους.

Ο ένας από αυτούς, ο 15ος, βρίσκεται ακόμα νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο και θα εξετασθεί αργότερα από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης.

Οι συλληφθέντες είναι 6 Αθηναίοι και οι υπόλοιποι 8 είναι Ζακυνθινοί, Αλβανοί και Ρουμάνοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν κατά περίπτωση είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και συμπλοκή, ενώ για έναν από αυτούς υπάρχει και η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.