ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζάκυνθος: «Έσπασαν» στο ξύλο 37χρονο στον Λαγανά – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Ο δράστης δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής

Ζάκυνθος: «Έσπασαν» στο ξύλο 37χρονο στον Λαγανά – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αγνώστους έπεσε ένας 37χρονος στον Λαγανά, στην Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τοπικού μέσου sinidisi.gr, αποτέλεσμα ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του άνδρα με καταγωγή από το Αγρίνιο που νοσηλεύεται εδώ και μερικές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, καθώς η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή κι έπρεπε να μεταφερθεί από το νησί. Δεν έχει εντοπιστεί κάποιος δράστης μέχρι στιγμής, κυρίως διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός μάρτυρας για το συμβάν.

Ζάκυνθος: Πώς έγινε το συμβάν

Ο 37χρονος Αγρινιώτης Α.Ζ. που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (2/7) να βγει στον Λαγανά. Μάλιστα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει από κάτι τέτοιο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό.

Αρχικά η εικόνα του δεν ήταν ανησυχητική και για δυο ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού. Στην συνέχεια η εικόνα του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα. Έκτοτε νοσηλεύεται με κενά μνήμης και με μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή του δίνει κάποια αισιοδοξία για ανάκαμψη όμως μπορούν μόνο να περιμένουν. Παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί η αστυνομία δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο για την υπόθεση. Τέλος, έχουν ερευνηθεί όλες οι διαθέσιμες κάμερες στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.