ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ζωγράφου: «Είσαι υπεύθυνος να σώσεις τη μαμά σου» – Τι είπαν στο 13χρονο θύμα τηλεφωνικής απάτης τα μέλη της συμμορίας

Το παιδί, αν και γνώριζε το κόλπο των απατεώνων, πείστηκε και ξεκίνησε να ψάχνει όλο το σπίτι για να βρει χρήματα

Ζωγράφου: «Είσαι υπεύθυνος να σώσεις τη μαμά σου» – Τι είπαν στο 13χρονο θύμα τηλεφωνικής απάτης τα μέλη της συμμορίας

Η μητέρα του παιδιού που έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης από συμμορία μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφεραν να ξεγελάσουν το 13χρονο αγόρι. 

Το παιδί, αν και γνώριζε το κόλπο των απατεώνων, πείστηκε και ξεκίνησε να ψάχνει όλο το σπίτι για να βρει χρήματα και να… ξελασπώσει τη μητέρα του, έχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας την καθοδήγηση των μελών της συμμορίας.

«Μια γυναίκα που προσποιήθηκε ότι ήταν η μητέρα του έκλαιγε και του έλεγε ότι (σ.σ. δήθεν) είχα περάσει με κόκκινο, ότι είχα χτυπήσει ένα κοριτσάκι, ότι με είχαν πιάσει αστυνομικοί και ότι έπρεπε να βρει χρήματα, για να με σώσει», είπε αρχικά η μητέρα του παιδιού στην εκπομπή «Live News».

«Μετά από αυτό ένας άνδρας μίλησε μαζί του και τον καθοδηγούσε, γιατί “ήταν αστυνομικός”. “Είσαι υπεύθυνος για να σώσεις τη μαμά σου”, “πρέπει να βρούμε 70 χιλιάδες ευρώ”, “ψάξε μέσα στο σπίτι”. Του είπαν: “Βάλ’ τα σε μια σακούλα και όταν σου πούμε, πέταξε τα από το μπαλκόνι», είπε η μητέρα του παιδιού.

«Όταν με είδε από το μπαλκόνι να έρχομαι, κατέβηκε στα σκαλιά της πολυκατοικίας και μου λέει: “Μαμά, είσαι καλά;” – έπαθα σοκ, με πιάνουν τα κλάματα, να λιποθυμήσω, το παιδί έκλαιγε και αυτό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με την καθοδήγηση της αστυνομίας πήγαμε στο σημείο, για να πετάξει το σακίδιο. Η Ομάδα ΔΙΑΣ είδε την 67χρονη γυναίκα και τη συνέλαβαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.