ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Γιάννης Βαληνακής: «Φρούδες οι ελπίδες ότι απ´ τον τρέχοντα διάλογο θα προκύψουν κέρδη για τον Ελληνισμό!»

«Το πρόβλημα με την Τουρκία θα εκραγεί κάποια μέρα και εμείς εθελοτυφλούμε«

Γιάννης Βαληνακής: «Φρούδες οι ελπίδες ότι απ´ τον τρέχοντα διάλογο θα προκύψουν κέρδη για τον Ελληνισμό!»

Ακούστε τα όσα είπε ο καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφορικά με τον επιδιωκόμενο διάλογο με την Τουρκία χωρίς η Ελλάδα να διεκδικεί απολύτως τίποτα και ουσιαστικά συζητώντας μόνο τις απαιτήσεις της Τουρκίας:

Είπε ο Γ.Βαληνάκης:

«Πολλοί στην πολιτική και στην κοινωνία έχουν άγνοια κινδύνου σε σχέση με τα εκρηκτικά προβλήματα με την Τουρκία.

Αγνοούν ότι δεν διεκδικεί πλέον μόνο θαλάσσιο και υποθαλάσσιο χώρο αλλά, ωμότατα,εθνικό έδαφος (τα νησιά μας).

Κι ενώ βλέπουν έναν αντίπαλο που αυξάνει συνεχώς τις διεκδικήσεις, την επιθετικότητα και τη στρατιωτική του ισχύ, φαίνεται να πιστεύουν σε κάποιο θαύμα – ότι ξαφνικά θα συνέλθει μόνος του ή κάποιος τρίτος θα τον συνεφέρει…

Η δήθεν αποτρεπτική στρατηγική που ακολουθούμε επί 50 χρόνια από τίποτα – από κανένα στόχο της – δεν απέτρεψε την Τουρκία!

Συνεχίζουμε απτόητοι ελπίζοντας στο δίκαιο, την ηθική και στον «Θεό της Ελλάδας»…Κι όμως υπάρχει καλύτερη στρατηγική, φιλόδοξη, συνετή, διεκδικητική και κερδοφόρα ( περί αυτής στο νέο μου βιβλίο «Για μια Στρατηγική Διεκδικητικής Εξομάλυνσης» τον Νοέμβριο από τις Εκδ. Ι. Σιδέρη.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.