ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Καψόνια» στον Φρέντι Μπελέρη από το καθεστώς Ράμα όσο η Αθήνα «κοιμάται»: Μπλόκαραν την πενθήμερη άδεια ορκομωσίας του

Η γενική διεύθυνση φυλακών της Αλβανίας θα αποφασίσει για την άδεια του σήμερα το βράδυ

«Καψόνια» στον Φρέντι Μπελέρη από το καθεστώς Ράμα όσο η Αθήνα «κοιμάται»: Μπλόκαραν την πενθήμερη άδεια ορκομωσίας του

Οι αλβανικές αρχές ανέβαλαν αδικαιολόγητα την απόφαση για την χορήγηση άδειας ορκωμοσίας στον Φρέντι Μπελέρη, ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για το απόγευμα του Σαββάτου.

Το καθεστώς Ράμα δεν φαίνεται να θέλει να σταματήσει τα «καψόνια» και την ταλαιπωρία του εκλεγμένου ευρωβουλευτή, όσο το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών παραμένει σιωπηλός παρατηρητής και δεν ασκεί καμία πίεση στους γείτονες για τη διεκδίκηση των νομίμων δικαιωμάτων του Μπελέρη.

Η γενική διεύθυνση φυλακών της Αλβανίας έχει αναβάλει την ανακοίνωση της απόφασης για την χορήγηση άδειας στον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας, μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου «για διοικητικού χαρακτήρα λεπτομέρειες» όπως δηλώνουν οι αλβανικές αρχές.

Αναφορές από τα εσωτερικά του καθεστώτος Ράμα, υποστηρίζουν ότι οι αρμόδιοι κρατικοί αξιωματούχοι θέλουν να «διασφαλίσουν ότι ο Φρέντι Μπελέρης θα επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές» μετά την ορκωμοσία του.

Η συγκεκριμένη «ανησυχία» βέβεια ουδεμία βάση έχει, καθώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμάρρας να μην επιστρέψει στον τόπο ο οποίος τον τίμησε με την ψήφο του για να αγωνιστεί να αναλάβει καθήκοντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η άδεια που έχει αιτηθεί ο Μπελέρης έχει διάρκεια από 15 έως 20 Ιουλίου και σκοπός της είναι να μπορέσει να παραστεί στην ορκωμοσία των νέων ευρωβουλευτών την Τρίτη 16 Ιουλίου στο Στρασβούργο και να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.