
Πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Οίκο η καθιερωμένη δεξίωση για την 25η Μαρτίου, μία δεξίωση που συνοδεύτηκε από μία εντυπωσιακή Διακήρυξη για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις από την πλευρά του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ στην τελετή παρευρέθηκαν εκτός του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου και δεκάδες επιφανείς προσωπικότητες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας στις ΗΠΑ.
Ο Λευκός Οίκος έδωσε το δικό του βίντεο από την εκδήλωση στον επίσημο λογαριασμό του στο Χ.
Happy Greek Independence Day from The White House! 🇺🇸🎉🇬🇷 pic.twitter.com/cYxUBGtLNq
— The White House (@WhiteHouse) March 25, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.