ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Σημαιοφόρος ετών… 80 παρελαύνει για την 28η Οκτωβρίου

Ο μεγαλύτερος μαθητής της γ' Γυμνασίου

Σημαιοφόρος ετών… 80 παρελαύνει για την 28η Οκτωβρίου

Ένας 80χρονος κάνει το Πανελλήνιο ρεκόρ, ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία σημαιοφόρος που θα πάρει σήμερα μέρος στην παρέλαση.

Ο μαθητής της Γ’ Γυμνασίου, Βασίλης Παναγιωταρόπουλος παρελαύνει με το 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Αθηνών.

Ο κύριος Βασίλης επέστρεψε στα θρανία, αφού συνταξιοδοτήθηκε γιατί, όπως είπε στην κάμερα του ΑΝΤ-1:«Δεν μπόρεσα να πάω σχολείο όταν έπρεπε και αποφάσισα όταν βγήκα στη σύνταξη να το κάνω». Κρατά επάξια τη σημαία σήμερα αφού είναι και καλός μαθητής αν και δυσκολεύεται λίγο στα αρχαία. Η κυρία Πατεράκη διευθύντρια του σχολείου λέει για εκείνον:«Είναι άριστος μαθητής επιμελέστατος και συνεπέστατος και παράδειγμα για όλους. Κυρίως για τη νεολαία, ότι στη ζωή βάζουμε στόχους δεν τα παρατάμε ποτέ και πάντα καταβάλλουμε προσπάθεια για να πέτυχουμε ότι μπορούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένειά του όχι μόνο συμπαραστέκεται αλλά τα εγγόνια θα χειροκροτήσουν τον παππού και όχι ο παππούς τα εγγόνια σήμερα και νιώθουν καμάρι. «Όλοι όσοι βλέπετε είναι σκληρά εργαζόμενοι και το βραδύ 7 με 10 που είναι το ωράριο τους, μας έρχονται με την τσάντα τους, είναι επιμελής και άριστοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.