ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φλόριντα: Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες καλούνται να φύγουν από την πόλη εξαιτίας του τυφώνα Milton

Ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να χτυπήσουν την Φλόριντα

Φλόριντα: Πάνω από 1 εκατομμύριο πολίτες καλούνται να φύγουν από την πόλη εξαιτίας του τυφώνα Milton

Λίγες μέρες μετά τις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα Helen στη Φλόριντα των ΗΠΑ, οι τοπικές Αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να εκκενώσουν άμεσα την περιοχή μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (10/10) καθώς αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα λόγω του τυφώνα Milton.

Mάλιστα σύμφωνα με ειδησεογραφικά μέσα της χώρας, σχεδόν όλη η επικράτεια της δυτικής ακτής της Φλόριντα έλαβε προειδοποίηση για τον τυφώνα Milton, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους να καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή, για να αποφύγουν πιθανές καταστροφικές ζημιές και διακοπές ρεύματος που θα μπορούσαν να διαρκέσουν ημέρες.

Με την «κλεψύδρα να αδειάζει», οι αξιωματούχοι της πολιτείας των ΗΠΑ, ανησυχούν για την καθυστέρηση που μπορεί να υπάρξει λόγω μιας πιθανής κυκλοφοριακής συμφόρησης.

«Τώρα είναι η στιγμή που έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τις αποφάσεις που είναι απαραίτητες για να διατηρήσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας ασφαλή», δήλωσε ο κυβερνήτης της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, σε ενημέρωση νωρίς την Τρίτη.

«Σας προτρέπουμε να εκτελέσετε το σχέδιό σας. Ας προετοιμαστούμε για τα χειρότερα και ας προσευχηθούμε να έχουμε μια εξασθένηση και ας ελπίσουμε για το μικρότερο δυνατό μέγεθος ζημιών, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια μεγάλη, μεγάλη επίπτωση στη δυτική ακτή της Φλόριντα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν επιλέξετε να μείνετε … θα πεθάνετε», δήλωσε η δήμαρχος της περιοχής Τζέιν Κάστορ στο CNN τη Δευτέρα (07/10), ενώ περιέγραψε επίσης τον τυφώνα Milton ως έναν «κυριολεκτικά καταστροφικό» τυφώνα που προβλέπεται να υπερκεράσει με εκατοντάδες χιλιάδες τόνους τη Φλόριντα και να προκαλέσει τεράστιες ζημιές στις υποδομές και τη λειτουργικότητα της πολιτείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.