ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φωτό και βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του Bαγγέλη Ζαμπούνη με 97 σφαίρες (σκληρές εικόνες και βίντεο)

Το θύμα οπλοφορούσε αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει

Φωτό και βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του Bαγγέλη Ζαμπούνη με 97 σφαίρες (σκληρές εικόνες και βίντεο)

Φωτογραφία-ντοκουμέντο από το σημείο της δολοφονίας του 44χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη, είδε το φως της δημοσιότητας, με το θύμα να κείτεται νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του.

Είναι μία σκληρή εικόνα και καταδεικνύει πως ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της «Greek Mafia», είναι σκληρός και αδυσώπητος.

Ο 44χρονος Βαγγέλης Ζαμπούνης,  εθεωρείτο ίσως το μεγαλύτερο όνομα στον υπόκοσμο και δολοφονήθηκε λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από βενζινάδικο δικής του ιδιοκτησίας στον Νέο Κόσμο.

Οι δολοφόνοι του, έκαναν χρήση δύο (και όχι τριών, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί) ΑΚ-47 Καλάσνικοφ κι ενός αυτόματου πιστολιού των 9 χλστ. και έριξαν τουλάχιστον 97 σφαίρες στα αλεξίσφαιρα τζάμια του αυτοκινήτου του που τελικά δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν.

 Μέσα στο αυτοκίνητο είχε πιστόλι και στο πορτ μπαγκάζ είχε ένα ΑΚ-47 με δύο γεμιστήρες, τα οποία όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως και να έχει, στην χώρα διεξάγεται πόλεμος που την έχει μετατρέψει σε «Γκουανταλαχάρα» με την κυβέρνηση απλώς να παρατηρεί και να κάνει την… καταμέτρηση των θυμάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.