ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Φρεγάτες Belharra: Ακόμη τέσσερα πλοία ετοιμάζονται να διαφυλάξουν το Αιγαίο (video)

Δείτε τις τελευταίες δοκιμές από το Γαλλικό Ναυτικό πριν αποσταλούν στην Ελλάδα

Φρεγάτες Belharra: Ακόμη τέσσερα πλοία ετοιμάζονται να διαφυλάξουν το Αιγαίο (video)

Στην «θωράκιση» του πολεμικού ναυτικού με τέσσερις ακόμη φρεγάτες Belharra πρόκειται να προχωρήσει η Ελλάδα μέσα στο 2025, καθώς αυτή τη στιγμή τα συγκεκριμένα πλοία βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο δοκιμής.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ελληνική Belharra καθελκύστηκε τον Οκτώβριο του 2023, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2024, το ελληνικό πολεμικό ναυτικό παρέλαβε τη δεύτερη φρεγάτα,  με το όνομα «ΝΕΑΡΧΟΣ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χώρα μας έχει προγραμματίσει να παραλάβει 4 ακόμη φρεγάτες, με την πρώτη να φημολογείται ότι θα φτάσει στις αρχές του νέου έτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μία εξ αυτών θα ονομάζεται  «ΦΟΡΜΙΩΝ», ενώ μια δεύτερη η οποία βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο κατασκευής θα ονομάζεται κατά πάσα πιθανότητα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ».

Στο παρακάτω video, βλέπουμε τις τελευταίες δοκιμές της γαλλικής φρεγάτας Amiral Ronarc’h, η οποία ήταν η πρώτη που βγήκε από τα ναυπηγεία της εταιρείας και πάνω στην οποία θα βασίζονται και οι ελληνικές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.