ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Γαύδος: Εξήντα παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν στο νησί

Εντείνονται οι εισροές παράτυπων αλλοδαπών στη χώρα μας

Γαύδος: Εξήντα παράνομοι μετανάστες αποβιβάστηκαν στο νησί

Ακόμη εξήντα μετανάστες αποβιβάστηκαν σήμερα το πρωί (28/10) σε παραλία της Γαύδου, όπου και θα διανυκτερεύσουν σήμερα, επιβεβαιώνοντας τις συστηματικές εισροές που γίνονται παραβιάζοντας τον εθνικό θαλάσσιό μας χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλούμενες πηγές από το γραφείο του Δημαρχείου της Γαύδου, οι μετανάστες θα μεταφερθούν αύριο (29/10) με το πλοίο της γραμμής στη Χώρα Σφακίων.
 Ακολούθως θα προωθηθούν στη δομή του Δήμου Χανίων και συγκεκριμένα στην περιοχή Αγυιά για τις απαραίτητες διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.