ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Αφαιρείται με διαταγή Ν.Δένδια το έμπνευσης Κ.Φλώρου «μνημείο πεσόντων» που αντέγραφε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Κανείς δεν θέλει να υπάρχει κάτι στο ΥΠΕΘΑ που να θυμίζει την τραγική θητεία του Κ.Φλώρου στο στράτευμα

Αφαιρείται με διαταγή Ν.Δένδια το έμπνευσης Κ.Φλώρου «μνημείο πεσόντων» που αντέγραφε το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Με απόφαση του υπουργού Εθνική Άμυνας Νίκου Δένδια, το κακό αντίγραφο του Άγνωστου Στρατιώτη, ιδέας πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ απόστρατου Κ.Φλώρου αφαιρείται από τον χώρο -γιατί πολύ απλά δεν είχε κανένα λόγο ύπαρξης- στον πλαίσιο της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του κύριου χώρου του υπουργείου.

Ο απόστρατος Κ.Φλώρος εκνευρισμένος διέρρευσε σε φιλικό του έντυπο ότι έβρισε τον νυν αρχηγό ΓΕΕΘΑ για την απόφαση αυτή και γενικά στο υπουργείο ασχολούνται ακόμα με έναν κατά τεκμήριο αποτυχημένο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο οποίος εξακολουθεί και ταλαιπωρεί το στράτευμα.

Άλλωστε τι να πρωτοθυμηθούμε για τον Κ.Φλώρο;

  • Το φιάσκο του Oruc Reis;
  • Το περιεχόμενο με το θέμα των υποκλοπών με τις μεζονέτες στου Παπάγου;
  • Την ανατίναξη των πυρομαχικών της 111 ΠΜ;
  • Το βύθισμα του μεγαλύτερου μέρους της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο;
  • Ή μήπως το μακελειό με τους πέντε Έλληνες νεκρούς στην αποστολή του ΓΕΕΘΑ στην Λιβύη για το οποίο φέρει ακέραιη την ευθύνη;
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.