ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Λιβύη: «Σπάγαμε τα τζάμια για να γλυτώσουμε» – Μαρτυρία από διασωθέντα αξιωματικό

«Λίγη ώρα νωρίτερα είχαμε βάλει καύσιμα»

Λιβύη: «Σπάγαμε τα τζάμια για να γλυτώσουμε» – Μαρτυρία από διασωθέντα αξιωματικό

Νέα στοιχεία για το αδιανόητο περιστατικό που έλαβε χώρα στη Λιβύη, από το οποίο σκοτώθηκαν πέντε Έλληνες, έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας. 

Παράλληλα, υπό εξέταση είναι ο ρόλος του οχήματος που ενεπλάκη στο τροχαίο, προκαλώντας φωτιά και φρικτό θάνατο, με πολλά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα.

Αξιωματικός που βρισκόταν στο λεωφορείο αναφέρει στο στο iEidiseis ότι το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα, το παρέκαμψε και έπεσε στο λεωφορείο που επέβαιναν τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα είχαν βάλει καύσιμα.

Τρομακτικές ήταν οι στιγμές αμέσως μετά το τροχαίο, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ένα κομάντο έσπασε το τζάμι του λεωφορείου και άρχισαν να βγαίνουν έξω. Αλλά μόνο όσοι πρόλαβαν, καθώς το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι στρατιωτικοί που συνόδευαν την αποστολή δεν έφεραν οπλισμό.

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα γύρω από την τραγωδία, ενώ έκθετο βρίσκεται ΓΕΕΘΑ για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση.

Τριήμερο εθνικό πένθος κηρύχθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις για τους πέντε νεκρούς – τρεις στρατιωτικούς και δύο πολίτες, σύμφωνα με πληροφορίες διερμηνείς που συμμετείχαν στην αποστολή από πλευράς Υπουργείου Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.