ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Γλυκά Νερά: Γνωστός σκηνοθέτης επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Τι δήλωσε το θύμα της επίθεσης

Γλυκά Νερά: Γνωστός σκηνοθέτης επιτέθηκε σε ηλικιωμένο

Ένας 70χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όπως έγινε γνωστό σήμερα (27/10) στην περιοχή των Γλυκών Νερών, από ένα σκηνοθέτη γνωστό στον τηλεοπτικό χώρο, του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία, βγάζοντάς τον μάλιστα έξω από το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε ο 70χρονος:

«Από την πάνω μεριά που απαγορεύεται να έρθουν προς τον πεζόδρομο, κατέβαινε ένας κύριος που δεν τον ήξερα εγώ και ήταν εκεί πέρα και μου λέει “φύγε από εκεί να περάσω”, του λέω που να πάω, εγώ θέλω να πάω σπίτι μου.

Εδώ μένω του λέω, συν ότι κανονικά απαγορεύεται, έχεις και πινακίδες από πάνω, κοίτα τις πινακίδες του λέω που λέει απαγορεύεται, τίποτα.

Κατεβαίνει κάτω από το αυτοκίνητο έρχεται με πιάνει εμένα από το χέρι, μέσα από το αυτοκίνητο το δικό μου, με πετάει πάνω σε μία μάντρα, χτύπησα το χέρι μου στην μάντρα, το πόδι μου.

Παίρνει μου βουτάει τα κλειδιά, μπαίνει μέσα στο αμάξι μου να πάει να το ανεβάσει πάνω σε ένα ύψωμα, ένα βουναλάκι που έχει εκεί για να πάει να περάσει αυτός.

Βγήκαν οι γείτονες και αυτός άρχισε και έβριζε και έκανε και έδειχνε. Τραμπουκισμό δηλαδή χοντρό τραμπουκισμό. Πήγα στο νοσοκομείο και μου βρήκαν οι γιατροί ράγισμα, μελανιές» είπε σε γνωστό τηλεοπτικό κανάλι, ο 70χρονος.

Ο 70χρονος υπέστη κάκωση αριστερού ώμου και κλείδας, ενώ φέρει μώλωπες στο χέρι και στο πόδι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως αύριο (28/10) ο 70χρονος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ σκοπεύει να απευθυνθεί και στις εισαγγελικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.